BCUngdom

Borgerligt Centrum har selvfølgelig sin egen ungdomsafdeling.

Det er væsentligt for partiet, at have ungdommens friske tanker med sig når der skal laves politik. En lang række områder har netop stor indflydelse på de unges hverdag – og den politik skal ikke laves af folk, der kun svagt kan huske dengang de selv var unge – men laves i samarbejde med de, der kæmper med ungdommens problemer nu og her.

Borgerligt Centrum vil have de unge tættere på beslutningerne end noget andet dansk parti.

Derfor har vi ungdommen med som en afdeling af moderpartiet – ligeså tæt som en regionsbestyrelse. Derudover har vi i partistyrelsen en post til ungdommens formand – og et medlem af styrelsen er allerede fra ungdomsafdelingen derudover. Ungdommen sidder derfor med ved bordet, hvor beslutningerne tages.

OBS: Borgerligt Centrum havde tidligere en regulær forening, som ledelsen besluttede at lukke ned, fordi Simon Emil meldte sig ud af partiet. Det undrer den nuværende partistyrelse, da der var folk i foreningen der gerne ville fortsætte BCU – men det var ungdommens egen forening, og derfor deres beslutning og deres valg. Vi startede 21 juli det nye BCUngdom, hvor vi lægger kræfterne.

Indmeldelse i partiet kan ske HER – det er gratis at være del af Borgerligt Centrum – skriv i beskedfeltet at du interesserer dig for de unges hverdag og politik – samt at du gerne vil være del af ungdomsafdelingen af BC.

——

Borgerligt Centrum Ungdom er en ungdomsafdeling knyttet til partiet Borgerligt Centrum. Vores politik bygger på borgerlige liberale værdier, og vi vil kæmpe for at trække de borgerlige partier i den rigtige retning. Vi vil kæmpe for bedre uddannelse og sundhed, færre forbud og regler og en ansvarlig og humanistisk men realistisk udlændinge politik. Her på siden kan du læse Borgerligt Centrums mærkesager, samt principprogrammet, som både Borgerligt Centrum og Borgerligt Centrum Ungdom bygger på.